Velkommen til bords
Nyt smakfulle, lokale spesialiteter og en internasjonal meny i vår koselige A La Carte restaurant - åpen alle dager fra kl 13-22. Vi bistår gjerne med å gjøre merkedager, jubileum og feiringer til en hyggelig og minnerik opplevelse.
Restaurant Olaus
Vår Ala Carte Restaurant er åpen hver dag fra 13.00-22.00.
Restaurant Olaus

Vår koselige a la carte-restaurant byr på et variert utvalg av lunsj- og middagsretter. Her tilbyr vi kortreiste spesialiteter fra Nord-Østerdal og en egen meny for steinovnsbakte pizzaer og andre internasjonale retter, alltid tilberedt og servert med respekt og omtanke. Våre dyktige ansatte har et lidenskapelig fokus på fjellets matkultur, og vi samarbeider med lokale kvalitetsprodusenter for å utvikle nye, spennende smaker og retter. Et hyggelig lunsjtreff eller en pause i den travle hverdagen, familiemiddag, konfirmasjon eller bryllup? Vi strekker oss langt for å levere det lille ekstra som gjør dagen spesiell.

Restaurant Olaus ved Tynset Hotel. Bilde av lokalene.
Bilde av frokostseksjonen til Tynset Hotel. Innbydene start på dagen.

Restaurant Olaus er oppkalt etter Olaus Sevaldsen som i 1897 åpnet Sevaldsens Hotell, i dag Tynset Hotell. Olaus sørget blant annet for å bygge opp hotellet igjen etter at den store bybrannen i 1903 påførte bygningen omfattende skader. At Olaus og hans fru Marie satte standarden for hyggelig atmosfære, topp kvalitet og omsorg for gjestene er det ingen tvil om. Det bevises av at hotellet, selvsagt både nybygd og betydelig oppgradert etter at fru Sevaldsen solgte i 1937, fortsatt leverer service og komfort med gjestene som første prioritet.